Villanyvilágitásunk ...
Informatíny článok o stave prác na pripravovanej elektrárni v Humennom. Pozemok je zastrešený. Stroje dynamo. Práce pokračujú úspešne. Elektráreň bude vybavená modernými akumulátormi vyrábajúcimi prúd.