A dobsinai községi polgári leányiskola
Pozvánka na spoločenské podujatie Obecnej meštianskej dievčenskej školy v Dobšinej, ktorá ho pripravuje na 21.06.1905. V programe vystúpi spevácky zbor školy, na klavíri Emma Knéfely (4.roč.), recituje M. Fehér (3.roč.), ako herci v scénke Irma a Margita Gödény (4.roč.), francúzsky prednes Lenka Halasi, Emília Sarkány (3.roč.), hra na cimbale Irma Gödény (4.roč.)