Gömöri Takarékpénztár r. t. Rozsnyón - Az igazgatóság
Gemerská sporiteľňa, úč. spoločnosť v Rožňave informuje o poskytovaných službách: na vklady s výpovednou lehotou kratšou ako rok - 3 1/2 % úrok, na dlhšie 4 % úrok. Riaditeľom ústavu je Pavol (Pál) Vályi Magy, predsedom správnej rady Dr. Artur Maurer.