Diák csiny - Nemes, Elek
Meno autora poviedky sa na stránkach týždenníka Sajó-Vidék vyskytlo niekoľkokrát v rubrike príspevkov od dopisovateľov. Tu bolo uvedené jeho pôsobenie v Kružnej, dnes časť Rožňavy.