József főherczeg temetésen
Pohrebu arcikniežaťa Jozefa sa ako vyslanci Gemersko-malohontskej župy v júni 1905 zúčastnili: ako vedúci skupiny hlavný župan Ladislav (László) Hámos, Ladislav (László) Szabó, hlavný notár, Ján (János) Mártona Ladislav (László) Bornemisza podžupan.