Követendő példa
Správa o dobročinnosti statkára Jozefa (József) Zábranszkého z obce Rešica, ktorý daroval Evanjelickému a. v. gymnáziu v Rožňave - jeho Podpornému spolku pre chudobných študentov - 60 korún. Prevzal ich pokladník Dr. Rudolf (Rezső) Hazslinszky.