A polgári társalgási egylet háza
Správa o tom, že Karol (Károly) Kiss, predseda Meštianskeho konverzačného spolku v Rožňave, zakúpil v júni 1905 pre potreby spolku - dom na Čučmianskej ulici v Rožňave, ktorý patril predtým Dr. Móricovi (Mór) Mayerovi.