Évzáró vizsga
Študijné výsledky absolventiek Obecnej meštianskej dievčenskej školy v Dobšinej boli po záverečných skúškach zhodnotené 21.06.1906 ako mimoriadne úspešné. Záujmu sa tešila výstava ručných prác a kresieb študentiek.