Koczurek a "Sas" ban
Kritické postrehy veterinárneho inšpektora Koczureka z Košíc na adresu veterinárnej hygieny v Rožňave, ktorá v poslednom období utrpela n svojej povesti, keďže sa do predaja dostalo nezdravé hovädzie a bravčové mäso. Samotný inšpektor si v pohostinstve "Čierny orol" objednal len kurča neskôr kačicu. Ironicky poznamenal, že v meste by našla sympatie liga vegetariánov v takýchto podmienkach.