Nyilvános nyugtázás és köszönet
Poďakovanie občanom Plešivca, ktorí finančne prispeli Spolku remeselníckej mládeže v Plešivci pri príležitosti usporiadnia tanečnej zábavy v lete 1905. O.i. to boli: Rudolf (Rezső) Blum, N. Heide, Pavol (Pál) Lunacsek, nástupca Ľudovíta (Lajos) Pártosa, Pavol (Pál) Jánovik, Ján (János) Zsanda, Ľudovít (Lajos) Pónus evanjelický reformovaný kňaz, Andrej (András) Csik.