Fürdőnk jövendője
Autor kriticky poukazuje na nedostatky, ktoré spôsobujú slabú návštevnosť rekreačných priestorov v rožňavských železitých kúpeľoch: je potrebné rozšíriť budovy pohostinstva, kúpeľných domov. Cena za pozemky na výstavbu viliek je veľmi vysoká. Cestná komunikácia z Rožňavy je v zlom stave.