Nyilvános nyugtázás és köszönet
Verejné poďakvoanie darcom (menovite rozpísaní), ktorí prispeli inančnými obnosmi Katolíckemu tovarišskmu spolku v Rožňave. Zisk spolku: 453 korún 19 halierov, výdavky 256 korún, 74 halierov, zostatok 197 korún 45 halierov.