Rozsnyó város - Sziklay, Gejza
Plány k výstavbe vodovodu v meste Rožňava sú pripravené a sú vystavené k pripomienkovaniu. Pripomienky treba doručiť podžupanovi, 7.07.1905 o 9,00 hod. sa bude touto záležitosťou zaoberať schôdza na mestskej raadnici.