Árverési hird. kivonat - Tichy, [Michal]
Predmetom dražby, ktorá sa bude konať 13.07.1905 v Rožňavskom Bystrom bude nehnuteľný majetok (domy, lúky, záhrady) Jána Bbicsa a jeho manželky Márie, rod. Dávid a Judity Babics, rod. Grenda - zapísaný v Pozemkovej knihe obce Rožňavské Bystré pod č. 37, 38, 141.