Személyi hirek
Dve správy o cestách duchovných. Diecézny rožňavský biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki spolu so svojím mladším bratom Jánom (János) Balásom odcestovali do obce Becske v bývalej Novohradskej župe, dnes MR - dňa 17.01.1911. Gejza [Karol] Szepesi, v tom čase hlavný účtovník, resp. hospodár rádu premonštrátov navštívil úradne 14.01.1911 Rožňavu, kde plánuje zotrvať do 18.01.1911. [V roku 1874 pôsobil ako profesor v Rožňave. Bol riaditeľom rožňavského premonštrátskeho hlavného gymnázia v rokoch 1890-1895, od r. 1900 prior rádu v Rožňave. Pozri: A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára... 1802-1902. Bdp. 1902, s. 296].