Birósági áthelyezés
Správa o ministerskom preložení podsudcu Júliusa (Gyula) Schmála [aj Smál] z Kráľovského krajského súdu v Šahách na Kráľovský okresný súd v Rimavskej Sobote v januári 1911 na vlastnú žiadosť. [Pozri: Statistika r. 1911, s. 461].