Házasság
Oznámenie o uzavretí manželstva evanjelického a.v. kňaza z Kobeliarova Juraja (György) Kernkó-a v Dobšinej 10.01.1911 s Paulou Holes. Civilný obrad viedol zástupca matrikára Jozef (József) Csiskó a cirkevný Viktor Poputh evanjelický a.v. kňaz.