Diákok szinelőadása
21.01.1911 sa predstavia žiaci Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave rožňvskej verejnosti v sále Katolíckeho tovarišského spolku dlhonacvičovanou školskou drámou (názov nie je uvedený). V tanečných vystúpeniach, koré nacvičil majster Rudolf (Rezső) Rosenkranz sa predstavia okrem študentov aj mladšie dievčatá z rožňavských rodín. Po predstavení nasleduje spoločenská zábava. Do tanca bude vyhrávať Palóczekova kapela.