Felolvasás
Stručná správa o usporiadaní prednášky o Budapešti, spojenou s premietaním asi 80 obrázkov. Prednáška sa konala v Katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave 15.01.1911 za veľkého záujmu poslucháčov. Meno prednášajúceho nie je uvedené.