Minden gyanusitást kikérek - Komoróczy, Mikuláš
Redaktor týždnníka Sajó-Vidék a zároveň profesor [Katolíckeho vyššieho] gymnázia v Rožňave Mikuláš (Miklós) Komoróczy reaguje na ohlasy spochybňujúce jeho fejtón v čísle 2/1911. Podotýka, že nejde o literárnu štúdiu.