A felvidéki vármegyék Rákóczi bálja
V košickom hoteli Schalkház sa pripravuje na 25.02.1911 veľkolepý Rákócziho ples pre záujemcov zo žúp z horného Uhorska. Finančný výťažok bude poukázaný na vyhotovenie sochy Františkovi Rákóczimu II., ktorá má byť inštalovaná v Košiciach. Súčasťou podujatia je návšteva divadla. 26.02.1911 sa organizuje tzv. Odrobinkový bál (Morzsa-Bál).