Csúnya kortesfogást
Na miesto biskupského zástupcu evanjelickej a.v. cirkvi Potisského dištriktu v januári 1911 kandidoval gemerský senior Július (Gyula) Terraz. Proti jeho kandidatúre sa ozvali neprajníci, ktorí tvrdia, že jeho postavenie je labilné a neprejde po prvom kole. Správa vyvracia toto tvrdenie.