Hangverseny és táncmulatság
Pozvánka na dobročinný koncert, ktorý usporiada Kossuthov samovzdelávací kruh pri Štátnej vyššej obchodnej škole a Štátna meštianska škola v Revúcej 4.02.1911. Za koncertom bude nasledovať tanečná zábava.