Áthelyezés
Na vlastnú žiadosť bol zástupca riaditeľa Finančného riaditeľstva v Rimavskej Sobote Juraj (György) Szombath preložený v rovnakej funkcii k Finančnému riaditeľstvu do Vršac v dnešnom Srbsku.