Birtokcsere a felvidéken
Správa o tom, že opäť uhorské majetky prechádzajú do vlastníctva cudzincov. Za 200 tisíc korún odkúpil [nemecké knieža Kristián Kraft] Hohenlohe lesy urbariátu z Nižnej Šuňavy. [Bio.údaje viď. Slov.biografický slovník II.- S.354]