Modern kád és gőzfürdő Rozsnyón
Správa o zahájení prevádzky vo vaňových a parných kúpeľoch v Rožňave v januári 1911. Verejnosti sa splnil dlhoočakávaný sen, pretože želežité kúpele v Čučme, sú pomerne ďaleko pre obyvateľov mesta a v zime sú uzatvorené.