Egyházmegyei hirek
Informácie o personálnych zmenách na niektorých farnostiach rožňavskej diecézy v júli 1912: Kaplán Juraj (György) Magyar z Biskupíc prešiel do Holiše, Edmund (Ödön) Zeman z Holiše do Biskupíc, Jozef (József) Láng zo Smolníka do Nálepkova a Jozef (József) Golda z Polomky do Mátranovák (MR).