Primícia
29.06.1912 mal primície Páter Faustin Fábián vo františkánskom kostole v Rožňave. Obradu sa zúčastnil veľprepošt, titulárny biskup Štefan (István) Podraczky a predstavený Rádu sv. Františka v Rožňave Viliam (Vilmos) Gallovits. V priestoroch Katolíckeho tovarišského spolku v Rožňave sa konal slávnostný obed na počesť P. Faustina Fábiána.