Papnövendékek fölvétele
V kňazskom seminári v Rožňave bolo k dispozícii 6 miest na šk. rok 1912/1913. Prihlásilo sa 28 absolventov z rožňavského gymnázia a okolia. Po pohovoroch bolo prijatých 10, z toho 4 s podmienkou.