Táncmulatság
Kladné hodnotenie tanečnej zábavy, ktorú usporiadal Katolícky tovarišský kruh v Rožňave 29.06.1912. Hudobný doprovod zabezpečovala kapela [Ernesta (Ernő)] Bariho. Sú vymenovaní všetci, ktorí finančne prispeli na konto spolku.