A kassai püspök bérmautja - W.
Referát z birmovnej cesty košického biskupa Augustína (Ágost) Fischer-Colbrie, ktorý ju absolvoval v Zemplínskej župe v dňoch 31.08.-4.09.1907. Z Humenného odišiel 4.09.1907 do Papína, Vyšného Hrušova a Ľubiše. 5.09.1907 bol v Udavskom, kde ho prijal farár Vojtech (Béla) Madarassy, oddýchol si v kaštieli rodiny Szirmayovcov.