Villanyvilágitásunk
Referát z prieskumu, ktorý previedol týždenník Homonna és Vidéke v septembri 1907 ohľadom pripravovaného zavedenia elektrického osvetlenia mesta Humenné. Stroje továrne Ganz sa osadzujú. Elektrické vedenie je kompletne pripravené. Začiatok októbra 1907 predpokladaný termín odovzdania do užívania. Doporučenia, aby si obyvatelia dovtedy objednali u firmy Dávid Klein a syn (David Klein és fia) odborníka na inštaláciu lámp. Firma v tom čase zamestnávala jediného montéra lámp. [Nie je uvedené jeho meno.]