Nagy visszaéléseknek jöttek nyomára
Keďže v Rimavskej Sobote bolo odhalené zneužitie právomoci na Uhorskom kráľovskom finančnom riaditeľstve v júli 1912 v peňažných inštitúciach župy Gemersko-malohontskej prebehnú následné kontroly - aj v Rožňave. Týždenník prinesie ďalšie informácie po vyšetrení prípadu.