A rozsnyói Kereskedelmi Rézsvénytársaság
Obchodná účastinná spoločnosť, ktorá začala v roku 1912 upisovať svoje účastiny, pre nezáujem verejnosti - nezačne svoju činnosť. Oznámila to v júli 1912. Účastinárom zašle peniaze naspäť.