Premontreiek vendégei
Správa o návšteve dvoch profesorov z [Premonštrátskeho hlavného] gymnázia v Oradey: Dóžu Szilágyiho a Fabiána Éberta v dňoch 5.8.07.1912. Po ukončení návštevy odišli do Jasova. [Pozri Statistika... 1912, s. 40].