Köszönet és nyugta - Rónai, Ján
Riaditeľ Rímskokatolíckeho biskupského seminára v Rožňave Dr. Ján (János) Rónai ďakuje všetkým, ktorí prispeli finančným darom na výstavbu kaplnky v seminári. Sú menovite uvedení.