Meghivó
Mestské zastupiteľstvo v Dobšinej pozýva verejnosť na oslavy dňa 14.07.1912, na ktorých si pripomenú objaviteľov Dobšinskej ľadovej jaskyne: Eugena (Jenő) Ruffinyiho, Ondreja (Endre) Mégu a zosnulého Gustáva (Gusztáv) Langa tým, že odhalia v blízkosti jaskyne ich portréty. Súčasťou osláv bude slávnostný príhovor mešťanostu Ladislava (László) Langhoffera a návšteva jaskyne.