Adományok : Harmadik közlemény - Hazslinszky, Rudolf
Prehľad darcov a darovaných predmetov v júli 1912 pre mestské múzeum v Rožňave. O.i. sa do zbierky dostali výrobky miestnych remeselníkov, písané dokumenty rožňavských rodín: Szontagh, Feymann, stanovy niektorých mestských spolkov, malá pečať cechu garbiarov a iné.