Bari Ernő zenekara
Oznámenie o pravidelnom účinkovaní orchestra Ernesta (Ernő) Bariho na plavárni Sajó-Fürdő v Rožňave v dňoch štvrtok a nedeľa počas mesiaca júl 1912. (Nie je uvedené, či aj v ostatných mesiacoch).