Árverési hirdetmény - Szobonya, [Jozef]
Oznámenie o konaní dražby hnuteľností 19.07.1912 Rožňave. Vydražená finančná pohľadávka bude vrátená Jozefovi (József) Deutschovi a synovi, ktorým nemenovaný dlžník dlhuje 603 korún 40 halierov. Právnym zástupcom žalobcov je Dr. Levente Rákossy.