Dobsina ünnepe
Za veľkého záujmu verejnosti sa konali oslavy výročia objavenia Dobšinskej ľadovej jaskyne v blízkom okolí 14.07.1912. Slávnostne odhalili portréty objaviteľom jaskyne: Eugenovi (Jenő) Ruffinyimu, Ondrejovi (Endre) Mégovi a zosnulému Gustávovi (Gusztáv) Langovi. Ich autorom je Ján Zsebők, učiteľ kreslenia na meštianskej škole v Dobšinej. Spievodcom po jaskyni je už 35 sezónu Ján Kovács.