Személyi hírek
Správy o odchode biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho na dovolenku do Tatier vlastným autom. Riaditeľ premonštrátskeho gymnázia Eugen (Jenő) Kolos Kiss odišiel na dvojtýžňovú dovolenku.