Rozsnyófürdői hírek
Pozvánka na tanečnú zábavu na 28.07.1912 do areálu železitých kúpeľov v Rožňave. Bude spestrená tombolou. Vyhráva kapela Andreja (Andora) Berkiho z Diósgyőru (MR). Prehľad kúpeľných hostí z rôznych častí Uhorska. Spolu ich je 177.