Egy község vizvezetéke
V obci Polomka sa začne s výstavbou obecného vodovodu v blízkej budúcnosti. Má sa tým predísť častým infekčným ochoreniam, ktoré sužujú obyvateľov Polomky. Predpokladá sa, že zdrojom epidémií je totiž práve pitná voda.