Iskolai értesitők : Cikksorozat
Článok rozoberá po obsahovej stránke Výročnú správu Katolíckeho vyššieho gymnázia za školský rok 1911/1912. Prináša prehľad profesorov, žiakov - študijné výsledky, prehľad o udeľovaní štipdendií, štatistické prehľady o náboženskom vyznaní študentov: 208 rímskokatolíkov, 2 gréckokatolíci, 2 ev. a.v. vyznania 1 kalvín, 3 Židia. 194 Maďarov, 5 Nemcov 16 Slovákov.