Kir. közjegyzői kirendelés
Po úmrtí Dr. Alexandra (Sándor) Markó-a, ktorý vykonával funkciu hlavného verejného notára v Rožňave bol do tejto funkcie ustanovený jeho syn Dr. Ján (János) Markó, ktorý za obdobie 5 rokov vykonával funkciu zástupcu. Toto rozhodnutie zverejnila Kráľovská komora advokátov v Košiciach. Koncom júla 1912 bude kancelária otvorená.