Áthelyezés
Správy Poštového a telegrafného riaditeľstva o preložení úradníka Antona (Antal) Klamartsika, ktorý mal právnické vzdelanie a vykonával v Rožňave funkciu zástupcu riaditeľa poštového úradu - do Košíc. Na jeho miesto nastúpil Ondrej (Endre) Popovits, poštový úradník z Užhorodu.