Halálozás
Vo veku 61 rokov zomrel rímskokatolícky kňaz Štefan (István) Török szendrői, ktorý pôsobil v obci. Bol v príbuzenskom vzťahu s rodinami Bornemisza, Okolicsányi, Marton, Szentmiklóssy. Pohreb sa konal v obci za prítomnosti hlavného župana Ladislava (László) Bornemiszu. Zatiaľ nenáme údaje o mieste jeho narodenia.