Főpásztori körlevél
Informácie z pastierskeho listu č.9/1912 rožňavského biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho. Správa o menovaní Ľudovíta (Lajos) Szmrecsányiho, biskupa jágerského za arcibiskupského koadjútora. Blahoželanie kjubileu jágerského arcibiskupa Samassu. Pozvánka kňazov diecézy na duchovné cvičenia do Rožňava na 26.-30.08.1912. Informácie o eucharistickom kongrese vo Viedni [Wien (A)], ktorý sa bude konať v septembri 1912.