Fősorozás a vármegyében
Informácie o termínoch konania vojenských odvodov v Gemersko-malohontskej župe. Majú prebehnúť od 11.-25.09.1912. V meste Rožňava začnú na druhý deň po príchode I. komisie - t.j. 1.09.1912. Prestúpiť má 107 brancov. V okrese 715 brancov v dňoch 2.5.09.1912 komisia odcestuje do Dobšinej.